Εμείς

Κέντρα Υποστήριξης Ακοής ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των βοηθημάτων ακοής προσφέροντας υπηρεσίες στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα απώλειας ακοής, προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις σε ενήλικες και παιδιά, προσεγγίζοντας πάντοτε τον κάθε ενδιαφερόμενο με ευαισθησία, διατηρώντας την πεποίθηση ότι κάθε πρόβλημα βαρηκοΐας είναι μοναδικό.

Ιδρύθηκε το έτος 1998 από τον κ. Γιάννη Θεοδώρου, ο οποίος διαθέτοντας συσσωρευμένη πείρα σαράντα και πλέον ετών, παρέδωσε τη σκυτάλη στα τέκνα του, τα οποία συνεχίζουν μέχρι και σήμερα το όραμα του στο χώρο μέριμνας για τη βαρηκοΐα, εξελίσσοντας συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Το δυναμικό της εταιρείας μας, απαρτίζεται από έμπειρο πτυχιούχο Ακοολόγο με

μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Southampton κατέχοντας τον τίτλο «Master of Science with distinction in Audiology», κατάλληλα καταρτισμένους Ακοοπροθετιστές, καθώς και Μηχανικούς Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με σεβασμό την κάθε περίπτωση, προτείνοντας σε συνεργασία με Ωτορiνολαρυγγολόγο την πλέον ενδεδειγμένη λύση στις προσωπικές ανάγκες του κάθε βαρήκοου.

akoustika.varikoias.gr

Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, όπου γίνονται, κατόπιν παραγγελίας οι κατασκευές ακουστικών και εκμαγείων, καθώς και οι επισκευές παντός τύπου ακουστικών βαρηκοΐας, εξασφαλίζοντας τη σωστή εφαρμογή και ρύθμιση αυτών.

Η εταιρεία μας θεωρώντας πρωταρχικό μέλημα της την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών της, επενδύει στη συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση των συνεργατών της, παρέχοντας τεχνογνωσία με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, συστήνοντας μόνο αξιόπιστα και σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας, που θέτουν στο επίκεντρο τον ασθενή για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος, ενεργώντας πάντοτε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Επικοινωνήστε Μαζί Μας Τώρα